Forgot Password?
|

Pantai Amed

Pantai di Karangasem Bali
Location
Province
Bali
City
Karangasem
How to Get There
Rute dari Bali

Overview

gugusan pantai indah di bali timur...

sangat cocok buat pecinta snorkling dan diving...

lebih jelasnya liat foto2 nya aja dsini

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1679218417318.2094907.1143265904

Photos

More Photos

Hotels Nearby

  1. Avg. price/night
    View Detail
    Anda Amed Resort photo
    distance : 1.45 KM

    This resort is nestled into the hillside, only a few steps from the beach. The contemporary-style accommodation offers spectacular 180-degree views, a ... More

  2. Avg. price/night
    View Detail
    Coral View Villas photo
    distance : 2.52 KM

    With its central location, Coral View Villas is within easy reach of most tourist attractions and business addresses in Bali. All hotel's guestrooms h ... More

View More

Tips

Hasanatul Israr
kalo ke bali lagi...gw mw kesini lagi...
149 weeks ago - 2 comment
nayla salsabila
wiih kayanya oke tuuh, tempatnya... -nice share-
149 weeks ago
Hasanatul Israr
iya....tenang banget disni...ga kaya di selatan yg udah rame... :)
138 weeks ago
Track-In

People who have been here

More People

Destination Nearby

Where to Eat

About us

Trackpacking.com adalah social network dimana kamu dapat sharing foto, cerita, peta, komunitas dan perjalananmu pada teman-teman. Dan kamu juga dapat melihat peta, track, hobi, foto, komunitas atau perjalanan dari orang lain. Ayo bergabung!
© Copyright 2014. trackpacking.com

Subscribes