Secret Recipe

Malay Restaurant Malay Restaurant, Asian Restaurant,
Jakarta

A popular lifestyle café chain, has become a household name following its debut in 1997. Also successfully established its brand name in Malaysia, Singapore, Indonesia, Thailand, China, Philippines, Brunei, and Australia by virtue of its fine quality cakes, fusion food and distinctive service.

Hadooh... Banyak lalaaat!! Cover ur food and drinks!

Promosi dengan bank permata tidak transparan. s&k diskon 20%, kenyataannya hanya berlaku dine in dan tidak berlaku untuk pembelian full loyang. Mengecewakan


Address

Pejaten Village, Ground Floor Jalan Warung Jati Barat No. 39
Jakarta
Indonesia 12520

Contact Us

Popular times

Selasa
Noon–9:00 PM
Senin
Noon–2:00 PM
Minggu
11:00 AM–9:00 PM
Rabu
Noon–10:00 PM
Kamis
Noon–1:00 PM
Jumat
Noon–2:00 PM

Features

Price
$$
Credit Cards
Yes

Tips

Helen Susanto
Hadooh... Banyak lalaaat!! Cover ur food and drinks!
David Flo
Es the tarik is bravo !! Must try ! Hahahaha
Ruchdianingsih Hideki
try menu chic cordon blue, hope not to salty
loading...
Hami Farchati
I love the cakes. Not that sweet but delicious.
Satria Kautsar (tsar)
The price is reasonable, the food is nice.. U must try their noddle😄👍
Frederik
I've had better food on an airplane. Chicken mushroom was served almost cold. The meat had a gum-like consistency. Tidak enak.
Lenaaa
Yummyyyyy so all da food
Ita Arpianti
My favorite one definitely penne with turkey ham...the best one
Swari Larasati
GOOD drink's and food
Novelia Hendrata
Banyak lalat nyaaaa!!!! 😤😫😫😫😭😭😭😭😭
Akmal Shihab
Makanan nya enak cm kotor bgt tmpt nya
Artono Hadisanto
ACnya tidak bekerja dengan baik. Walhasil gw keluar dari resto ini dengan mandi keringat. Yang mo makan sini, bawa baju ganti deh ...
Maria Ferrari
Tom Yum Gung Noodle... Perasaan tiap kesini menunya gak pernah ganti :)
Gunadi P.
Promosi dengan bank permata tidak transparan. s&k diskon 20%, kenyataannya hanya berlaku dine in dan tidak berlaku untuk pembelian full loyang. Mengecewakan
Hendra Sadely
Password wifi secretrecipe tapi kok gak konek internet yah. Apa belum bayar biaya bulanan :D
Chriesti Prikahesti
Seqfood tom yam kung nya juara banget.... Seger!!!
pipi bulat
Pelayannya ngumpul di dekat kasir, jadi sering ga denger dan ga liat kalau ada yang manggil ... *kasian liat orang2 berusaha manggil pelayan*
Rini Devianty
Singapore Laksa nya tak terlupakan....slruuupp...Tom yam goong nya pedes. Mantab buat yg suka pedes
Danar Satrya
Buka puasa disini emang paling cocok deh cobain yaa! :D
rizky rajasa
disini ada byk kue lohhh tapi mereka lg gabuat rainbow cake -_-

© Copyright 2021. trackpacking.com